Daisy De Boevere

Audio-rapport

Is Human Design nieuw voor jou en wil je graag wat uitleg over de basis-elementen in jouw grafiek? Dan is een audio-rapport een leuke eerste ontdekkings-stap!

In zo'n audio-rapport ga ik simpelweg aan het vertellen, waarbij ik alle basis-elementen in jouw grafiek overloop.
Op die manier kan je op een makkelijke manier begrijpen wat die elementen nu precies betekenen en wat je daarmee kan doen.
Zo'n audio-rapport is vaak een openbaring voor wie nog maar nét in het experiment is gestapt.


In het rapport komt aan bod:

  • wat jouw Human Design Aura-type is en wat dat dan precies inhoudt;
  • welke Strategie verbonden is aan jouw Aura-type en wat die Strategie voor je kan doen;
  • hoe je op een correcte manier beslissingen kan nemen in jouw leven via jouw (innerlijke) Autoriteit;
  • welke valkuilen en uitdagingen je zoal kan tegenkomen (de openheid in je grafiek), alsook jouw sterktes en unieke "definitie" zoals we dat noemen, bekeken door de lens van de negen Centra;
  • welke rol je aanneemt in het leven en welk kostuum je dus eigenlijk draagt (jouw Profiel);
  • wat me eventueel nog opvalt aan jouw grafiek en waarvan ik voel dat dit interessant voor jou kan zijn om te weten.


Opgelet!
Dit audio-rapport is géén "foundation reading." Het is simpelweg een eerste, informele kennismaking met jouw grafiek, bekeken door mijn unieke filter. Wil je graag een echte "foundation reading," dan verwijs ik jou graag door naar een erkend analist.

Praktisch

Kostprijs: € 125,00 inclusief 21% B.T.W.

Duur: elke audio is uniek en dus is de lengte van wat ik voor je inspreek moeilijk te voorspellen, maar je mag zeker rekenen tussen 1 à 2 uur lang. Ik volg geen specifieke format maar ga dus aan het vertellen puur vanuit het afstemmen op jouw grafiek. Wel blijf ik binnen de basis van Human Design zoals hierboven aangegeven.
Levertermijn: Ik doe mijn uiterste best om jouw rapport binnen de 10 werkdagen naar jou door te sturen via WeTransfer (mp3-formaat). Echter, naargelang mijn Projector-energie en mogelijke drukte kan dit wat langer duren — ik houd jou daarvan op de hoogte. Je ontvangt ook een kopie van jouw Human Design-grafiek.