Daisy De Boevere

Living Your Design

Het Living Your Design online programma is een eerste stap in het leren begrijpen van wat Human Design is en wat het voor jou kan doen, waarin je uitgebreid leert over de basis van dit bijzondere systeem en hoe je zelf met jouw unieke experiment aan de slag kan gaan.

Dit programma is ook de eerste stap in het officiële Human Design-basisonderwijs.
Het globale basisonderwijs bestaat uit drie programma's: Living Your Design, Rave ABCs en Rave Cartography. Heb je alle basisprogramma's doorlopen, dan ben je voldoende voorbereid en beschik je over de nodige certificatie om te starten met professioneel onderwijs, zoals bijvoorbeeld de Living Your Design Guide training of de analistentraining.

Wat leer je in dit programma?


In Living Your Design duiken we in het fundament van het Human Design Systeem.
Dit programma is ontworpen om mensen aan het begin van hun Human Design-experiment als het ware "wakker te schudden," zodat je je bewust wordt van jouw eigen conditionering versus jouw unieke natuur.


Globaal geeft dit programma jou een kijkje in negen potentiële problemen die kunnen opduiken en hoe die jouw leven helemaal kunnen overnemen. Je leert hierbij over wat wij in Human Design het "niet-zelf" noemen en hoe beslissingen nemen vanuit onze mind/geest voor heel wat ellende zorgt in het leven. Je leert hoe de specifieke Centra werken in jouw uniek design: wat net jouw kracht is en wat eerder jouw valkuilen kunnen zijn.


In dit programma leer je ook wat het betekent om te leven volgens jouw Strategie en Autoriteit. Op die manier kan je beslissingen nemen die correct voor jou zijn en weerstand en onnodig lijden in jouw leven elimineren. Door over alle Types te leren krijg je ook inzicht in hoe de ander van nature door het leven beweegt, wat heel veel verschil kan maken voor jouw relaties en jouw interactie met de mensen die je in het leven ontmoet.


In het kort, wat komt er aan bod?

  • Belangrijke basisprincipes uit het Human Design Systeem;
  • Wat is conditionering: het Ware Zelf versus het niet-zelf;
  • De negen Centra en wat het betekent om deze centra gedefinieerd of ongedefinieerd/open te hebben;
  • De Aura-typen en hun Strategieën;
  • De Autoriteiten;
  • De definitie-typen.


Kortom, in dit programma leer je de onderliggende patronen en energieën te begrijpen die van invloed zijn op hoe we ons voelen, wat we denken, waar we van genieten en tot wie we ons aangetrokken voelen.


Praktische informatie


Binnenkort kan je hier alle info lezen over de volgende Living Your Design-editie.

Blijf graag op de hoogte van komende edities via mijn nieuwsbrief: