Practica compilatie 2023-2024

15 sep 2024 | Blogs, Video's | 0 Reacties

Onderstaand heb ik een kleine compilatie gemaakt van video’s uit 2023 en 2024 die ik creëerde voor de practica-lessen van mijn opleidingen Living Your Design Guide en Professional Analyst Training.

De video’s zijn weliswaar in het Engels, omdat de opleidingen ook in het Engels worden gegeven.

Video 1: The Difference Between Defined and Undefined Centers

The difference between defined and undefined centers

Deze video creëerde ik in opdracht van mijn mentors Amy Lee & John Cole als oefening tijdens de Living Your Design Guide training in de zomer van 2023. Ik bespreek hierin het verschil tussen gedefinieerde en ongedefinieerde centra.

Video 2: Energy vs Non-energy Types

Energy vs Non-energy Types

Ik maakte deze video voor de Living Your Design Guide training met Amy Lee en John Cole. Het is een experimentele video, want ik theoretiseerde het verschil tussen energie- en non-energie Types, gebaseerd op hun yin/yang aura-Type, wat niet per se door Ra werd onderwezen (alhoewel daar wel een beetje over deelde, maar het is anders dan hoe ik het zie), maar zeker de moeite waard om even bij stil te staan.

Video 3: Generator

Generator

Deze video creëerde ik voor mijn mentor Lynette Crisfield tijdens het eerste semester van de Professional Analyst Training, waarin ik kort iets mocht vertellen over het Generator-type, bij wijze van voorbeeld van een basisreading.

Video 4: Gate 57 in context

Gate 57 in context

Vervolgens kreeg ik de opdracht, voor de Professional Analyst Training in semester 1, de opdracht van Lynette Crisfield, om één poort uit mijn grafiek te nemen en die te lezen, maar ook in context te plaatsen van het grotere geheel van mijn grafiek. Ik koos voor poort 57. En dit was het resultaat.

Vond je dit waardevol?

Doneer via Stripe ⊹ Doneer via Paypal



Klik op de volg-knop om op de hoogte te blijven van nieuwe berichten. 

0 reacties

Een reactie versturen

Zoeken

Categorieën

Recente reacties

Geen reacties om te tonen.

Archief

Volg deze blog

Klik op de volg-knop om op de hoogte te blijven van nieuwe berichten: