Leeromgeving

Human Design zelfstudie

Wat te verwachten?

Leren over Human Design op je eigen tempo? Wil je graag in allerlei elementen uit het Human Design Systeem duiken in je eigen tijd? Wil je graag leren doorheen mijn unieke filter?
In de zelfstudie leeromgeving krijg je toegang tot al mijn lesmateriaal van vroeger en nu. Er wordt regelmatig nieuwe content toegevoegd. 

Wat is de zelfstudie leeromgeving?

De leeromgeving is een verzameling aan mini-cursussen, video’s, audio’s en naslagwerken die ik creëerde vanuit mijn eigen studie en experiment als Human Design-beoefenaars sinds 2019. Elke maand duik ik in elementen van Human Design en voeg ik nieuwe content toe. Je krijgt toegang tot de gehele leeromgeving en kan kiezen waar je interesse naar uit gaat en leren op je eigen tempo en in je eigen tijd.

Wat leer je in deze leeromgeving?

Ik volg zelf geen stappenplan in het maken van content, maar laat me inspireren door vragen die me worden gesteld, door mijn eigen interesses en experiment, alsook recente inzichten en eigen studie. Daardoor is deze leeromgeving een bonte samenstelling van allerlei elementen uit Human Design, zodat je op een manier die bij jou past kan leren over Human Design, zonder druk of opgelegd werk. Wil je graag de basis herhalen? Of liever dieper duiken? Wil je meer leren over details? Of liever experimenteren met het fundament? Het kan allemaal. Bekijk en bestudeer gewoon wat je leuk vindt of waar je aandacht naartoe wil of je interesse ligt op elk moment.

Waarom een abonnement?

Door een abonnement te nemen kan je op elk moment instappen en weer uitstappen zonder vast te zitten aan een bepaald programma. Je blijft gewoon lid zolang je wil of goed voelt. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Je blijft toegang hebben tot het einde van je betaalde termijn.

Leerstof

Manifestor

Verdieping in de werking van de Manifestor-aura en wat het betekent om een Manifestor-type te zijn, alsook welke Strategie bij de Manifestor hoort.

1 video & transcriptie / ca. 1 uur

Het Hoofdcentrum

Leer meer over de kenmerken van het Hoofdcentrum en wat het betekent om dit centrum gedefinieerd of ongedefinieerd te hebben. We duiken ook in de drie Hoofdpoorten: 64, 61 en 63.

6 video’s & transcripties / ca. 2 uur

Het Wortelcentrum

Leer meer over de kenmerken van het Wortelcentrum en wat het betekent om dit centrum gedefinieerd of ongedefinieerd te hebben.

4 video’s & transcripties / ca. 75 minuten

Rood & Zwart in de Human Design-grafiek

Wat betekent het om bepaalde elementen in jouw grafiek in de rode of zwarte kleur te hebben, en wat zijn Wegen, Tunnels en Viaducten? Duik in deze bijzondere lesstof uit Rave ABCs.

4 video’s & transcripties / ca. 40 minuten

Sacrale beschikbaarheid

Duik in de wonderbaarlijke poorten van het Sacrale centrum en leer waarvoor jouw energie beschikbaar is. Replay van de workshop van 23 juni 2023.

1 video & transcriptie / ca. 2 uur

Over sterren, neutrino's en bewustzijn

Leer meer over de werking van het Universum en hoe het komt dat we elke seconde van elke dag worden geconditioneerd en ook een geboorte-imprint hebben.

1 video & transcriptie / ca. 15 minuten

Stay tuned voor meer...

Blijf op de hoogte van nieuwe leerstof via de nieuwsbrief:

Mogelijkheden:

  • Zelfstudie-abonnement zonder mentoring: €24,00/maand
  • Zelfstudie-abonnement met 1-op-1 mentoring via Whatsapp of Signal: €144,00/maand

inclusief 21% B.T.W.

Hoe werkt het?

Online leeromgeving

Nadat je je abonnement van jouw keuze hebt opgestart, word je manueel toegevoegd aan de leeromgeving en kan je daarna direct aan de slag. Je kan geheel op eigen tempo werken en je hoeft geen bepaalde volgorde aan te houden. Je kan ook makkelijk je progressie bijhouden of terug resetten als je wil herhalen. 

Interactief

De online leeromgeving is interactief.
Er is de mogelijkheid om 1-op-1 mentoring te verkrijgen via WhatsApp of Signal, indien je extra begeleiding wenst.
Bovendien kan je onder elke video of les vragen stellen of je inzichten en ervaringen delen via de reacties. Zo leer je ook uit de gestelde vragen en inzichten/ervaringen van andere deelnemers.

Makkelijk opzeggen

Jouw abonnement is maandelijks opzegbaar door me een mailtje of berichtje te sturen  — no questions asked.

“Whether you believe it, deny it, wish for it or embody it, the truth does not change. There is a force within the universe that choreographs everything, and it is found right inside you.” — Richard Rudd

Klaar voor de reis?

Word lid van de zelfstudie leeromgeving.
Taal: Nederlands

Opgelet: na je aanmelding heb je niet automatisch toegang tot de leeromgeving. Ik moet je immers manueel toevoegen. Bedankt voor je geduld.

Deze website gebruikt cookies. Indien je doorgaat met het gebruik van deze website, dan ga je akkoord met het gebruik van cookies.  Meer info